Un grand merci à Nicole et Lucien de nous avoir fait confiance!


Commentaires

  1. Chère Aurore et cher Sam,
    Nous sommes bien rentrés en Belgique, emportant les souvenirs de vacances tres réussies.
    Maintenant que mon ordinateur fonctionne de nouveau, nous avons vu le grand développement du site. Félicitations.

    Ci-dessous, le témoignage que nous avons envoyé au journal De Morgen dans l’espoir qu’il sera publié.

    Je me suis permis de reprendre deux photos de votre site.

    Je vous envoyerai bientôt quelqu’unes de nos photos.

    Lucien et Nicole



    Grotwoning in Andalusië
    Een vakantie doorbrengen in een grot, als vakantiehuis ingericht! Onze vrienden keken raar op. Toch is dit enorm meegevallen, een aanrader zelfs. Sam en Aurore, een Belgisch koppel, bieden twee cuevas aan op hun domein in Andalusië, nabij Baza. Ze combineren ecologisch wonen met modern comfort. Douche en zwembad worden met zonnepanelen verwarmd (in de winter kan je in de streek skiën). Binnenin elektrische kookplaten, hifi-installatie en dvd-speler.
    Zo'n grotwoning heeft het voordeel dat het koelte biedt in een heel warme streek. Gemiddeld was het er 35 tot 38 graden. In de koele cueva konden we goed slapen, zelfs voor een middagsiësta, zoals gebruikelijk in Spanje. Ik was bang last te hebben van mijn chronische sinusitis, maar dat was absoluut niet het geval. Zo'n grot is echt niet vochtig.
    Sam en Aurore zorgen voor een fantastische ontvangst. Bij aankomst mochten we mee-eten, we kregen brood en boter voor de eerste morgen. Later kregen we dvd's en cd's uit hun eigen collectie. Zij zijn er echt op uit om hun vakantiegangers rust en een fijne vakantie te bezorgen. Daarom zijn er bewust maar twee gîtes. Je zit er in de prachtige omgeving van de Sierra de Baza en de Sierra Nevada. Je kan uitstappen doen naar steden als Granada en Cordoba, maar even fijn is het rustig vertoeven aan het zwembad, juist aan je deur. www.cuevasandalucia.es

    Lucien en Nicole Materne, Wilgstraat 5, 1090 Jette

    RépondreSupprimer

Enregistrer un commentaire

Articles les plus consultés